Klimabeskyttende ytterbekledning

Lettere, smartere og økovennlig

Våre produkter er produsert med Øko-Tex merkede tekstiler, som betyr at de er garantert fri for helseskadelige kjemikalier.

Yttermaterialet i en del av produktene er av typen HighTech Micro/Dry Comfort XT, og har en membran som gjør stoffet vind, vanntett og pustende. Dette stoffet har 10000 mm vannsøyle.

Vi har også gått over til Sofshell-stoff fra finske Foxa OY, dette bruker vi nå i de lange capene og FlexiSit produktene. Softshell-stoffet er belagt med fleece bakside, er pustende og har 8000 mm vannsøyle.

Plaggene våre er lette og sterke,  og den myke stoffkvaliteter beholder sine egenskaper i kulden. All regnbekledning har tapede sømmer.

Fra 2019 vil vi bruke YKK-glidelås i alle våre produkter.

I kjøreposer bruker vi fiberpels som har meget gode varmeegenskaper. I vinter posene er det lagt inn et lag med vatt, som gjør at brukeren holder godt på kroppstemperaturen.

Sommerposene er lettere og er foret med tynnere pelsfor, ellers er de med samme kvalitet og utforming som vinterposene.

Kjøreposen Aktiv Sit er testet i klimakammer, og resultatet viser en meget god isolasjonsevne pga. den kroppsnære fasongen som krever mindre energi for å holde kroppen varm. Testene ble gjennomført av Thelma AS, som er akkreditert for å gjennomføre klimarealterte tester.